Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015



ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Στην  κινηματογραφική βραδιά, ( 14/2/2015), θα προβληθεί η ταινία :
ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ με τους : Λουί Nτε Φινές, Μπουρβίλ, Τέρι Τόμας.
"Η συμπτωματική και αναγκαστική συμβίωση δύο Γάλλων, ενός νευρικού μαέστρου της όπερας και ενός αγαθού μπογιατζή, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής και η διαφυγή τους για την Αγγλία".
Σκηνοθετημένη με τρομερή ενέργεια και με καλές ερμηνείες, αυτή η κωμωδία-θρύλος συνδυάζει την περιπέτεια με το πλούσιο γέλιο, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους τρεις δημοφιλέστατους κωμικούς να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλο σε απίθανα κωμικά ευρήματα!
Προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 23/10/1967 και έσπασε κάθε ρεκόρ για ξένη ταινία. Στην Α’ προβολή, μόνο στην πρώτη εβδομάδα, έκοψε 310.000 εισιτήρια και συνέχισε με μια απίστευτα επιτυχημένη πορεία.
Η «Ασύλληπτη απόδραση» είναι μια κλασική κωμωδία, που μας γεμίζει με μια γλυκιά μελαγχολία για έναν κινηματογράφο που υπήρχε στο χθες αλλά που δεν υπάρχει πια!...
Στις 8 το βράδυ, στο στέκι της αλληλεγγύης, στην οδό Υπαπαντής 117. θα υπάρχει και ποπ-κορν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου