Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


Την Τετάρτη 13/1/2016 στο στέκι της αλληλεγγύης και ώρα 7 μ.μ. η Αναστασία Ρεμπούσκου νοσηλεύτρια στην πρωτοβάθμια και εκπαιδεύτρια σε προγράμματα πρόληψης και πρώτων βοηθειών του Κέντρου Υγείας Σπάτων θα παρουσιάσει :
"Υγιεινός τρόπος ζωής και διαβήτης". Η14η Νοεμβρίου εκάστου έτους έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Διαβήτη, τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως παγκόσμια ημέρα διαβήτη. Η παγκόσμια ημέρα διαβήτη καθιερώθηκε το 2006 ως επίσημη ημέρα των Ηνωμένων Εθνών και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης του διαβήτη στον κόσμο. Το σύνθημα κατά την τριετή εκστρατεία 2014-2016 είναι "Υγιεινός Τρόπος Ζωής και Διαβήτης" Η εκστρατεία εστιάζει στην υγιεινή διατροφή, ως βασικό παράγοντα για την καταπολέμηση του διαβήτη και ως ακρογωνιαίο λίθο για την παγκόσμια υγεία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης του διαβήτη τύπου 2, αλλά και στην αποτελεσματική διαχείριση όλων των άλλων τύπων διαβήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου