Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015



ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ



Προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε την αισιοδοξία μεταξύ των ανθρώπων φτιάξαμε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σπάτων-Αρτέμιδος “Μανόλης Γερανιός”.

Προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις και να προάγουμε την ψυχική υγεία ξεκινάμε μια σειρά σεμιναρίων στο στέκι της αλληλεγγύης με σκοπό να γνωριστούμε, να αισθανθούμε καλά με τον εαυτό μας και τους άλλους και απώτερο στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα αυτογνωσίας και ψυχικής ανάτασης και ευεξίας.

Στα πλαίσια αυτά θα ξεκινήσουμε το πρώτο σεμινάριο την Τρίτη 17.3.2015 και ώρα 7-9 μ.μ. με θέμα “κατάθλιψη” , το επόμενο την Τρίτη 21.4.2015 και ώρα 7-9 μ.μ. με θέμα “το μέσα μας παιδί”  και το τρίτο την Τρίτη 19.5.2015 και ώρα 7-9 μ.μ. με θέμα “πώς σχετιζόμαστε (με τους άλλους και με τον εαυτό μας)”.

Σας περιμένουμε στο Στέκι της Αλληλεγγύης, Υπαπαντής 117.

Χρυσούλα Αργυροπούλου

Στεφανία Γερανιού


φωτό από το πρώτο σεμινάριο με θέμα ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου