Σκοπός του δικτύου είναι να προστατευθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγχρόνως να αντισταθούμε με την αυτοοργάνωση στη ντόπια και ξένη τρόικα, ανατρέποντας τα μνημόνια που έχουν διαλύσει την κοινωνία, οδηγώντας όλους πλην ολίγων στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ  ΓΑΖΑ

"Η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και το Κόκκινο FM, μετά από έκκληση της Παλαιστινιακής ιατρικής οργάνωσης U.H.C.C., ξεκινούν καμπάνια για βοήθεια του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού Λαού και καλούν τις συλλογικότητες και τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια τους με φάρμακα, υγειονομικό υλικό καθώς και οικονομική βοήθεια (που συγκεντρώνει μόνο η Fair Planet) για την ανακούφιση των εκτοπισμένων."

Τη Παρασκευή κλιμάκιο του δικτύου, επισκέφτηκε το μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο του Ελληνικού και παρέδωσε το φαρμακευτικό υλικό που μαζεύτηκε για την εμπόλεμη ζώνη στη λωρίδα της Γάζας. Τα φαρμακεία των δύο πόλεων Αρτέμιδας- Σπάτων ανταποκρίθηκαν θετικά, παρ' ολες τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνουν. Βεβαίως υπήρξαν κάποιοι φαρμακοποιοί που δεν δέχτηκαν να δώσουν ούτε γάζα για τη Γάζα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου